Bericht versturen
Qingdao Hornquip Machinery Co., Ltd
E-mail tommy@hornquip.com TEL.: 86-156-9444-6698
Thuis >
Qingdao Hornquip Machinery Co., Ltd Bedrijfprofiel

Qingdao Hornquip Machinery Co., Ltd

De Machinesco. van Qingdaohornquip, Ltd.

 

De betrouwbare kwaliteit is altijd onze achtervolging

Het concentreren zich op wiellader De betrouwbare kwaliteit is altijd onze achtervolging
  • China Qingdao Hornquip Machinery Co., Ltd Bedrijfprofiel
  • China Qingdao Hornquip Machinery Co., Ltd Bedrijfprofiel
  • China Qingdao Hornquip Machinery Co., Ltd Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfssoort: Fabrikant , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper
Merken: HORNquip
Aantal werknemers: 20~50
Jaarlijkse verkoop: 1000000-1200000
Oprichtingsjaar: 2017
Exportp.c.: 90% - 100%
Inleiding

De Machinesco. van Qingdaohornquip, Ltd is een bedrijf dat ongeveer 20 jaar van kleine en middelgrote wiellader producerend en het uitvoeren ervaring heeft, wordt onze fabriek gevestigd in Qingzhou, Shandong-provincie, China. Wij bieden gearticuleerde wiellader, telescopische lader, vorkheftruck geschikt voor elk terrein, self-loading vrachtwagen van de conceretmixer en grote waaier van gehechtheid en toebehoren aan.

 

Ons bedrijf is dicht aan Qingdao-haven, hebben wij het natuurlijke voordeel om uw lading met concurrerende vrachtkosten op tijd veilig te leveren.

 

Wij wijden aan onderzoek en ontwikkeling, nu specialiseren wij ons in het produceren en voeren wiellader uit die de capaciteit van 0,6 ton aan 6 ton is. Tot nu, hebben wij ons product naar meer dan 20 landen uitgevoerd. Met betrouwbare kwaliteit, hebben wij goede reputatie wereldwijd verdiend.

 

Kies Hornquip, zal de uitstekende dienst worden gewaarborgd. Zich verheugt op het vestigen van goede, op lange termijn verhouding met elk van onze klanten.

 

Service

  De uitstekende naverkoopdienst kan meer markt verdienen om de goede dienst aan onze klanten te verlenen, zijn wij over de hele wereld van vestigingsverkoop en naverkoop netwerk. HORNQUIP verstrekt klanten efficiënte technische ondersteuning. 

 

  Wij hebben professionele verkoop en het team van de naverkoopdienst, kiest HORNQUIP, zal de uitstekende dienst met u zijn. 

 

  Wij hopen onze beroepservaring en de vaardigheden kunnen u welvaart brengen, en wij verheugen ons op het vestigen van goede, op lange termijn zakelijke relaties met elk van onze klanten.

Geschiedenis

2017 gevestigd als fabrikant van wielladers.

Ons Team

  HORNQUIP het beheersteam heeft meer dan 20 van de wieljaar lader producerend en het uitvoeren ervaring. 

 

  Wij zijn een team, die onze unieke talenten delen om die te helpen met wie wij werken, leven en dienen. Het diverse denken en de besluitvorming van onze mensen versterken ons team. Wij respecteren en taxeren mensen met verschillende adviezen, ervaringen en achtergronden. Wij weten dat door samen te werken, wij betere resultaten kunnen veroorzaken dan om het even welk van ons kunnen alleen bereiken.

Sustainability

  De duurzaamheid maakt deel uit wie wij zijn en wat wij elke dag. Wij erkennen de vooruitgang een evenwicht van milieustewardship, sociale verantwoordelijkheid en de economische groei impliceert. Wij denken na dit aangezien wij voor een visie van een wereld in de basisbehoeften van whichpeople zoals schuilplaats ijveren, het schone water, het onderwijs en de betrouwbare energie wordt vervuld.

 

  Wij verlenen werkomgevingen, producten, de diensten en oplossingen die productief en efficiënt gebruik van middelen maken aangezien wij ernaar streven om onze visie te bereiken. Wij geloven deze verplichting het verdragende succes van onze klanten, handelaars en onze mensen steunt.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-156-9444-6698
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons